FI | SVE | RU   
HEMSIDA | LICENSER OCH VARUMÄRKEN | TJÄNSTER | NEWTOP |
KONTAKTA OSS |

Newtop Ab

planerar och genomför bra säljande och efterfrågade produktkoncept till sina kunder. Högklassiga licensprodukter och textiler med över 30 års erfarenhet och alltid sakkunnig service.

Most wanted brands & gifts.
Här hittar du alla våra licenser och varumärken>
Våra tjänster

1. Design

Design from Finland - märkeskommission har 9.4.2013 beviljat nyttjanderätt av Design from Finland märket till Newtop Ab.

Förbundet för Finländskt Arbetes Design from Finland märke berättar om designens unika finländska ursprung. Märket stärker designens roll som en viktig del av företagets verksamhet och framgång. Newtop är stolt över att få använda märket i sin kommunikation - design har alltid varit en viktig del av vår strategi. 

2. Tryck

Med vår egen silkestryckpress kan vi snabbt och effektivt utföra tryck av högsta kvalitet på alla sorts kläder. Vi kan göra fjortonfärgiga tryckarbeten med automatmaskinen. Med två automatmaskiner har vi en kapacitet på ca 5000 tryck/dag. Som exempel på vår flexibla service är det möjligt att producera T-shirts via oss till Newtops lager. Därifrån trycker vi de sedan i Finland enligt efterfrågan, med önskat bildmotiv och kort leveranstid.

3. Lagerverksamhet

Redan sedan år 1995 har vi erbjudit lagerhållningsservice för de största inhemska kedjorna och vi utvecklar ständigt vår tjänst. Vi levererar varor direkt från lagret till våra kundföretag enligt efterfrågan, även i små mängder. Vid behov kan vi leverera varorna direkt till affärerna eller centrallagret. Våra kunder har också möjlighet att köpa in produkter och komplettera varusortimentet under pågående säsong. För våra kunder är detta ett betydande trumfkort i förhållande till konkurrenterna och för oss en viktig del av vår kundservice.